728x90px covid-aj-onti-01

Obra Social de Caixa Ontinyent aportarà un vehicle adaptat a la Residència de la tercera edat de Moixent

La entitat invertirà 27.000 euros a través de la seua obra social.
Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat hui un conveni pel qual facilitarà un vehicle adaptat a la Residència la Milagrosa de Moixent que permetrà el transport dels usuaris amb problemes de mobilitat en les seues necessitats diàries.

L’acord s’ha formalitzat en un acte en el qual han comparegut el President de la Fundació la Milagrosa de Moixent, Antonio González, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.
La inversió de l’entitat es xifra en 27.000 euros, i el vehicle s’entregarà en poques setmanes, ja que precisa d’una adaptació prèvia per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda.
La Residència la Milagrosa de Moixent compta amb 59 usuaris i 40 treballadors, i ofereix servei tant a la població com als veïns de la comarca.

El President de l’entitat, Antonio Carbonell, ha destacat la labor de la Residència insistint que “l’aportació de Caixa Ontinyent és, en realitat, l’aportació de tots els seus clients a Moixent ja que són ells, amb la seua confiança en la nostra entitat, els qui fan possible este tipus d’actuacions. Revertir els beneficis en la mateixa localitat en què es generen és un compromís que només té i manté Caixa Ontinyent”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent ofereix ajornaments en el pagament de préstecs dels seus clients afectats per la crisi del Covid-19

Des que es va iniciar la crisi del Covid-19, Caixa Ontinyent ha anat adoptant diferents …