Home > Economia > Més de 300 families faccionen el pagament dels tributs
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Més de 300 families faccionen el pagament dels tributs

Un total de 308 famílies i empreses d’ s’han adherit finalment al nou Compte Tributari Local, el sistema impulsat pel Govern d’ que permet  fraccionar el pagament dels tributs municipals en quotes mensuals al llarg de l’any sense interessos. Es tracta del segon any de funcionament del servei, amb un augment del 15% dels contribuents adherits respecte de l’any passat, quan van ser 269 contribuents.

El regidor d’Hisenda, , explicava que “el Compte Tributari Local era una de les propostes electorals que vam plantejar, amb el propòsit que empreses i famílies no es troben tan costera amunt el pagament dels seus impostos”, manifestava. El servei del compte tributari local ve regulat per l’ordenança on s’especifica que es podran fraccionar en 12 rebuts al llarg de l’any l’impost de bens immobles, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’impost d’activitats econòmiques, així com els pagaments dels guals i el fem. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avis via telèfon mòbil de que va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

Esta mesura se suma a altres adoptada en matèria d’ordenances fiscals pel Govern d’Ontinyent en esta legislatura, com ara la rebaixa general del 10% en l’IBI, les bonificacions a la creació de llocs de treball indefinit o l’eliminació de la taxa del , mesures “que tenen l’objectiu clar d’afavorir la i la , seguint la línia per la que sempre hem apostat des del Govern d’Ontinyent”, exposava Joan Sanchis.

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El programa “Finança’t” de la Fundació Universitària oferirà tallers, cursos i seminaris

El programa d’educació financera “Finança’t”, impulsat per la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (Campus …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *