fira 728×90
Home > Economia > Empreses i comerços > Tallers gratuïts als comerciants per millorar la productivitat

Tallers gratuïts als comerciants per millorar la productivitat

L’Ajuntament d’Ontinyent, Camara València i Comerç In ha organitzat una sèrie de tallers formatius gratuïts dirigits a millorar la productivitat del xicotet comerç. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, acudia la passada setmana al primer d’aquests cursos, que tenia lloc al Soterrani de les Idees, i destacava que “és molt interessant aquests tipus d’iniciatives que busquen donar coneixements i actualitzar les ferramentes que poden potenciar i ajudar al comerç de proximitat per tant de ser més productius” explicava.

Aquest primer taller, que va tenir una gran acollida de participants, va treballar al voltant de les característiques, avantatges i desavantatges de Whatsapp i com pot ser aquest utilitzat dins d’una estratègia comercial. Els pròxims 27 i 28 de juny hi haurà un altre curs sobre usos de la xarxa social Instagram; el 18 de setembre es treballaran tècniques d’escaparatisme; i finalment hi haurà altre taller entre els mesos d’octubre i novembre que parlarà de com utilitzar la comunicació digital per a vendre més. Per a les inscripcions o demanar més informació caldrà cridar a Camara València al telèfon 96 310 39 54.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

6 municipis gaudiran de l’inici de la Mostra Internacional de Titelles

Avui dijous s'inicia la Mostra Internacional de Titelles, que en aquesta primera jornada inclou 5 representacions i un taller pràctic