728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > Tallers gratuïts als comerciants per millorar la productivitat

Tallers gratuïts als comerciants per millorar la productivitat

L’Ajuntament d’Ontinyent, Camara València i Comerç In ha organitzat una sèrie de tallers formatius gratuïts dirigits a millorar la productivitat del xicotet comerç. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, acudia la passada setmana al primer d’aquests cursos, que tenia lloc al Soterrani de les Idees, i destacava que “és molt interessant aquests tipus d’iniciatives que busquen donar coneixements i actualitzar les ferramentes que poden potenciar i ajudar al comerç de proximitat per tant de ser més productius” explicava.

Aquest primer taller, que va tenir una gran acollida de participants, va treballar al voltant de les característiques, avantatges i desavantatges de Whatsapp i com pot ser aquest utilitzat dins d’una estratègia comercial. Els pròxims 27 i 28 de juny hi haurà un altre curs sobre usos de la xarxa social Instagram; el 18 de setembre es treballaran tècniques d’escaparatisme; i finalment hi haurà altre taller entre els mesos d’octubre i novembre que parlarà de com utilitzar la comunicació digital per a vendre més. Per a les inscripcions o demanar més informació caldrà cridar a Camara València al telèfon 96 310 39 54.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Àrea d’Igualtat de la Mancomunitat ofereix un curs online per a prevenir les violències masclistes

El curs “Aproximació als micro masclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes” serà gratuït i online