matricula iespouclar 728x90px
Home > Destacat > Mopatex complix 50 anys

Mopatex complix 50 anys

L’empresa Mopatex, va celebrar el seu cinquanta aniversari junt als seus actius més importants: treballadors, familiars, amics i col·laboradors

L’acte, també va comptar amb la presència del president de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodriguez, la directora general d’habitatge Rebeca Torró, i diferents regidors i regidores de l’ajuntament.

Els socis responsables de l’empresa, junt amb familiars i amics, feren un recorregut per les instal·lacions, on els assistents pogueren veure de primera mà, els diferents processos de producció que realitzen, des de la seua fundació en la dècada dels 60, els quals des dels seus orígens, fabriquen i comercialitzen productes per a la neteja.

La seua marca comercial “Cisne”, es va donar a conéixer en el mercat de la neteja, sent el referent en les fires més importants del sector, tant en l’àmbit nacional com a internacional.
Actualment, Mopatex compta amb una plantilla pròxima al mig centenar de treballadors.

Durant la visita els directius de Mopatex, ensenyaren als assistents com es distribueixen els més de dotze mil metres quadrats edificats, on actualment es troben els processos de producció, logística i direcció de l’empresa.

El soci fundador Alberto Valls, explicava els inicis del projecte que enguany celebra el seu 50 aniversari

Cal assenyalar, que Mopatex, va ser una de les primeres empreses que va comptar amb la mecanització de part de la seua producció, aconseguint per primera vegada l’any 1985 l’automatització del procés de creació d’un motxo.

Actualment compten amb venda a tots els continents, entre els quals figura una delegació en Grècia, nascuda de dos treballadors grecs que arribaren a Ontinyent buscant prosperitat, i que finalment, la confiança amb ells els ha convertit en socis.

L’alcalde i president de diputació agraïa l’esforç empresarial per sortejar les diferents crisis del sector del tèxtil i remarcava la importància de la innovació i l’exportació.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Conat d’incendi al polígon industrial Sant Vicent d’Ontinyent

Aquest migdia, al voltant de les 15h s’ha produït un incendi al barranc del Riu …