medieval2020

La PRT es reuneix amb Rafael Climent per a merjorar l’FP en el territori

Els representants de la Plataforma per les Reindustrialització Territorial(COEVAL-FEDAC-IBIAE)han mantingut una nova reunió de treball amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat, Rafael Climent, la Secretària Autonòmica d’Economia, Rebeca Torró, i la directora general de l’IVACE, Julia Company.

En la reunió s’ha avançat en la gestió d’assumptes importants per a la reindustrialització del territori. Així, la Conselleria a proposta de la Plataforma per les Reindustrialització Territorial estudia fomentar l’ús i consum de les energies renovables entre les indústries i empreses situades en polígons industrials de la Comunitat Valenciana convertint-se així aquesta en una zona referenciada de l’autoconsum energètic en polígons industrials, seguint amb això la Conselleria avançant en el compromís de millorar els polígons industrials ja iniciat en la legislatura anterior també a proposta de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial.

Finalment els representants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial van sol·licitar a la Conselleria que s’impulsi des de la col·laboració públic-privada l’agilitació de la tramitació dels expedients competència de la Conselleria, especialment en matèria d’energia.

D’altra banda la Plataforma per la Reindustrialització Territorial també contactarà com més aviat millor amb el director general de Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Manuel Gomicia, per a proposar una sèrie d’accions que ajudin a continuar millorant la connexió entre l’oferta d’FP i les demandes laborals del territori i amb això continuar millorant l’ocupabilitat d’aquests estudis en aquest.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les empreses d’Ontinyent necessitaran formació especialitzada per seguir generant ocupació als propers anys

Un estudi sobre necessitats formatives al sector industrial impulsat per l’Ajuntament apunta als perfils vinculats al tèxtil entre els de major demanda a la ciutat i la comarca