728x90px covid-aj-onti-01
Fotografia de Jordi Casanova.

Caixa Ontinyent forma a la seua plantilla en assessorament financer

Tot el personal d’oficines de l’entitat estarà qualificat enguany d’acord amb la normativa vigent.
Caixa Ontinyent ha iniciat la formació en assessorament financer que exigeix la normativa vigent (Directiva sobre Mercats d’Instruments Financers, Mifid II) i que pretén dotar de major transparència el sector de la inversió i dels productes financers, assegurant i demostrant que la seua plantilla disposa dels coneixements i competències necessàries per a facilitar informació i assessorar al client.

De fet, l’entitat ja compta amb el 40% del seu personal d’oficines qualificats i està previst que el 100% compten amb la qualificació al llarg de 2018.

Tal com explica el Cap de Recursos Humans de Caixa Ontinyent, Francisco Galiana, “encara que la normativa només ens exigeix un assessor per oficina, hem volgut obrir la formació a tot el personal comercial. Sens dubte, la nostra preparació repercutirà en un millor servei per al client i eixe és el nostre objectiu principal”.

Oportunitats per a joves
L’entitat participa a més, esta setmana, en el XVII Fòrum d’Ocupació i Emprenedurisme de la Universitat de València, amb l’objectiu d’oferir oportunitats als més joves tant en l’aspecte laboral, a través de les seues pràctiques formatives, com en el financer, a través de les diferents opcions de finançament per als seus estudis.

Cal recordar que l’actuació de Caixa Ontinyent en la formació pràctica ha sigut intensa des de 1988, quan es va iniciar el programa pel qual han passat més d’1.000 estudiants dels quals un gran percentatge han sigut contractats posteriorment.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent ofereix ajornaments en el pagament de préstecs dels seus clients afectats per la crisi del Covid-19

Des que es va iniciar la crisi del Covid-19, Caixa Ontinyent ha anat adoptant diferents …