ua 2018
Home > Economia > Augmenta un 54% la compravenda de vivendes a Ontinyent
Cases del Barri de La Vila d'Ontinyent

Augmenta un 54% la compravenda de vivendes a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha ingressat un total de 538.000 euros en plusvàlues durant 2016, el que suposa un 35% més dels 400.000 euros que es van pressupostar inicialment en aquest concepte.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, valorava positivament una xifra que junt a les dades fetes publiques pel Ministeri de Vivenda sobre l’augment en un 54% de la venda de vivendes en la ciutat en 2016, “demostren que el mercat immobiliari es torna a moure a la ciutat, el que sense dubte és positiu per a l’activitat econòmica i per als professionals relacionats amb aquest sector”.

Sanchis afegia que en els bons resultats de la recaptació per plusvàlues “també està influint el conveni que el Govern d’Ontinyent va signar en 2013 amb la registradora titular del Registre de la Propietat d’Ontinyent per a la gestió, liquidació i recaptació a de l’impost d’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, un acord que està donant bons resultats”.

Respecte a les últimes dades fetes publiques pel Ministeri al voltant de la compravenda de vivendes a l’Estat, estes apunten que a Ontinyent, entre els mesos de gener a setembre es van comptabilitzar 254 transaccions immobiliàries, un 54% més que l’any anterior. El període més destacat va estar el del tercer trimestre de l’any, quan es van formalitzar 77 escriptures de compravenda de vivendes, 6 noves i 71 de segona mà.

Font:Ajutnament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent estalvia un 8% amb els nous serveis oferits al Teatre Echegaray i la Sala Gomis

El nou sistema de gestió de les instal·lacions permet atendre gratuïtament la històrica demanda de muntatge i desmuntatge de les activitats entre altres serveis