Més de 350 estudiants s’examinen de la PAU al Campus d’Ontinyent

Un total de 358 estudiants han començat aquest dimarts les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al Campus d’Ontinyent. Les proves s’iniciaven a les 9:00 hores del matí amb l’examen d’Història d’Espanya i continuaven amb Llengua Estrangera, Matemàtiques, Llatí, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Fonaments de l’Art. La PAU continuarà realitzant-se al Campus d’Ontinyent durant aquest dimecres i dijous, quan els i les joves s’examinaran de Valencià, Castellà, Química o Dibuix Tècnic, entre altres assignatures.

Des del curs passat el Campus d’Ontinyent ha acollit aquestes proves, en les quals s’examinen alumnes d’instituts de la localitat i dels centres d’Albaida, Bocairent i Aielo de Malferit, després que la Conselleria d’Educació apostarà per centralitzar aquest procediment en les seus universitàries. En comptar Ontinyent amb un campus d’una universitat pública (Universitat de València) els i les estudiants de la zona han pogut seguir examinant-se a la ciutat, en unes instal·lacions òptimes a l’aulari nou del Campus Ontinyent.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, animava a les i els estudiants a donar el millor d’ells en aquests dies i els convidava a comptar amb el Campus d’Ontinyent entre les opcions per a realitzar els seus estudis universitaris, “ja que és un campus que no para de créixer gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament, la Universitat de València i Caixa Ontinyent per impulsar el potencial universitari de la ciutat” declarava Borrell.

Cal recordar que al curs 2017/2018 el Campus d’Ontinyent va cobrir el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant-se quasi 1.300 estudiants en llista d’espera.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el web telematricula.es per a tramitar l’admissió telemàtica des de casa

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l’admissió …