728×90 caixa onti
Home > Destacat > Jornades de visita i debat al nucli històric del Raval-Poble Nou

Jornades de visita i debat al nucli històric del Raval-Poble Nou

L’Associació d’Arquitectes d’Ontinyent (ARQO) organitza unes jornades els dies 7 i 12 de juny, “Habitar el Raval d’Ontinyent”, que tractaran d’encetar un debat al voltant de l’estat del centre històric Raval-Poble Nou i el seu futur.

La primera de les sessions serà dijous 7 de juny a les 19.00h i consistirà en una passejada oberta a la participació de tots els ciutadans. El recorregut pel barri s’iniciarà a la Plaça Sant Domingo i continuarà pels carrers del Raval-Poble Nou fins l’àmbit del carrer sant Antoni, visitant així les diferents realitats del barri.

La segona sessió es celebrarà el dimarts, 12 de juny a les 19.00h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent. S’analitzarà la situació actual del barri i les possibilitats de gestió i intervenció amb les experiències del ponent Gaspar Mayor Pascual, gerent del Patronato Municipal de Vivenda d’Alacant, en altres actuacions de regeneració urbana. Conclourà l’acte amb un debat obert.

Amb aquesta activitat donem continuïtat a les ja realitzades al riu Clarià i al barri de la Vila. Estes jornades són d’assistència lliure i ens permetran reflexionar al voltant del nostre barri.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament està d’acord en les línies generals dels pressupostos municipals de 2019 i aporta el seu punt de vista en habitatges, oci, turisme, patrimoni i esports