728×90 caixa onti
Home > Destacat > El 12 de juny s’inicia el servei de busos que substituirà el tren Xàtiva-Alcoi

El 12 de juny s’inicia el servei de busos que substituirà el tren Xàtiva-Alcoi

Renfe ha donat a conéixer els detalls del servei d’autobusos que substituirà al tren mentre es realitzen les obres de la línia Xàtiva-Ontinyent-Alcoi.

Aquest servei estarà en funcionament del 12 de juny al 6 d’agost i comptarà amb dues línies d’autobús diferenciades. Una d’elles tindrà només quatre parades, corresponents a Xàtiva, Albaida, Ontinyent i Alcoi, mentre que l’altra pararà a totes les localitats que tenen estació de tren dins la línia.

Per cada tren eixiran dos busos (un de cada línia) que faran el trajecte per carretera, i en els quals no s’admetran bicicletes ni animals domèstics, segons apuntava Renfe en el cartell informatiu del servei.

En el trajecte entre Xàtiva i Alcoi hi haurà sis horaris diferents de busos, que circularan uns dies o altres de la setmana, mentre que d’Alcoi a Xàtiva hi haurà un total de set horaris.

A continuació podeu consultar la taula informativa dels horaris i trajectes, facilitada per Renfe:

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Residència de Discapacitats d’Ontinyent s’obrirà en novembre

Oltra informa a l’alcalde Jorge Rodríguez i a una delegació ontinyentina que la Generalitat destinarà 1’5 milions d’euros anuals en el manteniment del centre