valencia turisme fitur
Imatge de la gala del 22é Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida.

Últims dies per a participar en el 25 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

El termini per a la recepció d’originals per a la 25 edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida es tancarà el pròxim dissabte 18 de maig. La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, entitat organitzadora, ja ha rebut diversos relats i espera que als últims 10 dies de tancar el termini cresca el nombre de participants. 

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el seu conseller de Cultura, Fede Vidal, animava a totes les persones amants de la literatura i aficionades a l’escriptura “a participar en aquest premi tan singular que després de 25 edicions ja està completament consolidat i reconegut” i recordava que aquest premi “és l’únic a la Comunitat Valenciana que està organitzat i finançat per una entitat supramunicipal com és la Mancomunitat”.

Cal recordar que tots els treballs literaris hauran de comptar amb un mínim de 50 pàgines i es presentaran en format PDF a través del correu electrònic literaturaerotica@mancovall.com. El lliurament del premi tindrà lloc a la localitat d’Alfarrasí el divendres 21 de juny  i, aquest, tornarà a ser, com en anys anteriors, de 4.000 euros i l’edició de l’obra en Bromera, editorial col·laboradora.

El jurat estarà format per Mariló Álvarez d’Edicions Bromera; Pilar Ferrero, de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià; Josep Palomero, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; Carmen Amoraga, Directora General de Cultura; Josep Tomás Soler, per delegació del president de la Mancomunitat de Municipis; i de forma especial, per commemorar les 25 edicions, Vicent Moreno, que va ser president de la Mancomunitat durant la primera edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida.

La totalitat de les bases de participació es poden consultar a la web de Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Teatre per a previndre l’assetjament escolar i reforçar la convivència a les aules

‘La bambolla de Júlia’ és un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 …