728x90px covid-aj-onti-01

Poble Nou Endins es trasllada al mes de març

Després de cinc edicions de festival d’arts escèniques la 6a edició de Poble Nou Endins vol consolidar aquesta oferta escènica de xicotet format traslladant-lo al mes de març. Les cases dels veïns i veïnes del Poble Nou volen acollir de nou els espectacles. Els menjadors, les entrades de les cases, els terrats es convertiran de bell nou en espais íntims on la màgia escènica tornarà a brillar com mai. La proximitat amb els artistes sols es pot viure a Poble Nou Endins, artistes i espectadors comparteixen escenari.

La Comissió organitzadora farà la seua primera reunió presencial oberta per al pròxim dimarts 21 de gener a les 19:30 hores als locals de l’Associació de veïns de Poble Nou. Des de l’organització del Festival volem ampliar la qualitat de l’oferta escènica i mantenir la diversitat dels espectacles. La música tradicional i l’experimental, la dansa contemporània, el teatre, l’espectacle per als menuts i per als grans, les intervencions plàstiques, els artistes professionals i els que estan encara en formació, tot té el seu espai per a créixer al caliu de les llars de Poble Nou.

Volem tornar a repetir els resultats dels darrers anys, ja que “la valoració, qualitativament i quantitativa, del festival és molt bona, doncs s’ha complit la previsió d’assistents i s’ha assolit una interessant qualitat artística amb les obres oferides”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El servei d’atenció acumula ja 242 intervencions

El servei d’atenció a la gent gran o amb mobilitat reduïda posat en marxa per …