728×90 caixa onti
Home > Cultura > Ontinyent serà escenari de Juego de Tronos en la 8a temporada

Ontinyent serà escenari de Juego de Tronos en la 8a temporada

Ontinyent ha sigut seleccionat com un dels escenaris de la pròxima temporada de la sèrie televisiva Juego de Tronos, de HBO. La decisió s’ha fet oficial en les últimes hores, després que el passat mes d’octubre diferents persones de l’equip de producció i els responsables de les localitzacions de la sèrie visitaren la capital de la Vall d’Albaida en secret.

Respecte als llocs seleccionats, els responsables de Juego de Tronos només han comentat el potencial del barri de la Vila, el Pont Vell i el Pou Clar. A més a més, segons han confirmat des de HBO, s’han produït reunions amb la Societat de festers de cara a utilitzar el vestuari d’algunes comparses dels Moros i Cristians de la ciutat en escenes de batalla de la 8a temporada. També es pensa en utilitzar els festers i festeres com a extres en aquestes escenes.

Amb aquesta decisió, Ontinyent amplia el llistat que ja ocupen Peníscola, Girona o Almeria, llocs escollits en temporades passades de l’exitosa sèrie.

ACTUALITZACIÓ 29/12/2017:
Aquesta notícia no és certa (Almenys de moment!). Es tracta d’una broma pel Dia dels Innocents. Des de TV Digital Ontinyent esperem que us fera riure.

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

33 representacions, 15 companyies i 19 municipis participaran en la XXXIV Mostra Internacional de Titelles

• Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels Alforins acolliran tallers pràctics per a públic infantil i adult