medieval2020

Primer festival de cervesa artesana a Ontinyent

Ontinyent acollirà el proper 23 de juny, dissabte, el seu primer festival de cervesa artesana. El “Glop Beer Festival” reunirà a l’esplanada de Tortosa i Delgado 13 marques de cervesa artesana i comptarà amb la música en directe de 8 grups, tot baix l’organització de l’Ajuntament d’Ontinyent i Glop Beer Shop, una de les empreses nascudes amb l’impuls del Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació posat en marxa pel Govern ontinyentí.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava com a “positiu i satisfactori” el fet que aquesta iniciativa “sorgisca d’una empresa que va nàixer amb les ajudes posades en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent dins del Pla Reactiva. Continuem apostat per activitats que dinamitzen el comerç i l’economia local, i convidem a la ciutadania dels municipis veïns a tornar a acompanyar-nos una volta mes i gaudir d’esta fira de cervesa artesanal”, manifestava.

Des de l’organització, Eduard Hoyos, explicava que des de les 10:00 del matí i fins a les 02:00 de la matinada la gent podrà trobar “una alternativa a les diferents cerveses existents al mercat habitual amb 13 cartes de diferents cerveseries de tot l’àmbit nacional”. D’aquesta manera hi estaran presents cerveses artesanes d’Ontinyent, Alcoi, Múrcia o Barcelona, entre altres. Quant a les actuacions es comptarà amb 8 grups entre els quals destaquen els locals “Zerokoma” o “Xamfaina”, o altres de més lluny com “Doble Rombo” de Reus o “L’Últim Europeu” de València i Barcelona. A més, també hi haurà 3 “food-tracks” per a menjar i un servei de ludoteca per a les més menudes i menuts.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Masovera, Pas Masero

Video de l’estrena de la peça musical Masovera, pas masero dedicat a Reis Alborch Pastor, …