El “Rèquiem” de Mozart obri la temporada 2019 de l’Orquestra Simfónica

La temporada 2019 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent arrencarà amb la interpretació del Requiem de W.A.Mozart els pròxims divendres 5 i dissabte 6 d’abril, a les 22.30 i 19.30 respectivament. Aquesta obra va ser l’última que va compondre el compositor de Salzburg, deixant-la inacabada a la seva mort a la fi de 1791. Envoltada de misteri, se sap que el compositor va arribar a creure que l’escrivia per al seu propi funeral. Per a la seva interpretació l’OSC comptarà amb la col·laboració del Cor de Cambra Discantus, l’Agrupació Vocal Eduardo Torres, així com les veus solistes d’Adriana Mayer, Belén Roig, Giorgio Calenza i Javier Reig, amb la direcció coral de Robert Sellés i sota la batuta de Edmundo Vidal trombó solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Quant a la resta de concerts de la temporada, aquest any ve carregat de qualitat i novetats. El segon concert, titulat “Joves Virtuosos”, continuarà amb la tendència del projecte de donar visibilitat a les joves promeses del panorama actual. Comptarà amb els joves solistes Ausiàs Parejo i Pablo i Alejandro Turlo sota la batuta del director titular el ontinyentí Saül Gómez. El tercer concert, titulat “Grans compositors alemanys”, oferirà obres de Beethoven i Brahms, comptant amb dos solistes que van començar la seva formació en AD LIBITUM, Noelia Balaguer i Carlos Graullera, i que ara continuen amb carreres a Alemanya, sota la direcció del reconegut director francès Xavier Gagnepain, assidu en la London Simphony Orchestra. En l’últim concert de la temporada l’OSC oferirà una selecció dels grans èxits de la música del cinema, amb obres de compositors tan coneguts com John Williams, Ennio Morricone o Hans Zimmer, sota la direcció del ontiniyentí Jaume Blai Santonja, director assistent de la City of Birmingham Symphony Orchestra (CBSO).

Per setè any consecutiu, l’Orquestra resident en el Teatre Echegaray ofereix un programa estable de concerts que busca acostar a la ciutadania ontinyentina i de la comarca una oferta cultural de qualitat i assequible. A més, el vessant formatiu d’aquest projecte, que permet als joves estudiants compartir escenari amb grans solistes de talla nacional i mundial, és de gran valor cultural per a la comunitat musical de la comarca.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …