728×90 caixa onti
Home > Destacat > Vicent Pla es converteix en el nou president per a la Societat de Festers d’Ontinyent

Vicent Pla es converteix en el nou president per a la Societat de Festers d’Ontinyent

Al voltant dels 16h s’ha donat a conèixer el resultat de les eleccions a president de la Societat de festers d’Ontinyent que s’han celebrat durant el matí d’avui diumenge.

Vicent Pla, ha resultat el guanyador de les eleccions amb un total de 715 vots a favor, d’un total de 1234 vots realitzats. Javier reig ha obtingut un total de 511 vots.

Quant a la participació ha estat més alta de l’esperat, amb una participació superior al 41% que ha transcorregut durant tot el matí la societat de festers no ha parat de rebre festers que han volgut exercir el seu dret al vot.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El jutge del “Cas Alqueria” autoritza a la Policia per a completar la documentació intervinguda contra la corrupció de la Diputació de València

Els agents de la UDEF van a la Corporació Provincial, a l'Ajuntament d'Ontinyent i a Divalterra per a demanar més informació sobre les contractacions irregulars