Home > Cultura > La Societat de Festers i el Ballet Ópera compleixen 20 anys de col·laboració

La Societat de Festers i el Ballet Ópera compleixen 20 anys de col·laboració

La del Santíssim Crist de l’Agonia i el Ópera d’ celebren 20 anys de col·laboració realitzant, de forma conjunta, el Pregó dels de la ciutat.

El primer pregó de en què Ópera va col·laborar amb Festers va ser en 1997, amb la Simfonia Moro Cristiana del , que va ser un gran èxit. Des d’aquell 1997, continua reeditant-se aquesta col·laboració cada any, amb una composició i un espectacle fets a propòsit per a eixa nit, i amb moltíssima il·lusió tant per part dels ballarins com de les persones que realitzen el muntatge de la coreografia.

En cada ocasió, la Societat de Festers tria a un compositor perquè cree una peça musical específica per a eixe pregó i amb la temàtica d’eixe any. Enguany és Víctor Gil Calabuig l’encarregat de fer la música, i com sempre, serà el qui aporte la dansa. Respecte a la temàtica d’aquest any, està vinculada amb la vida i obra de J.J. Cervino, en commemoració del 200 del seu naixement.

Pel que fa a l’aniversari, ho és per partida doble, ja que aquest 2017 es compleixen 20 de la col·laboració en el Pregó i 10 de traure el ballet fora d’Espanya.

Font: Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La banda jove de L’Aranya participa en el VII Certamen “Aulos” de Beniarrés

La banda jove de La Unió Musical L’Aranya d’Albaida participa este diumenge 30 d’abril en …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *