ua 2018
Home > Cultura > Moros i Cristians > Les rutes teatralitzades de Cervino inicien les festes de Moros i cristians

Les rutes teatralitzades de Cervino inicien les festes de Moros i cristians

Els pròxims dies 19 i 21 d’agost tornarà a celebrar-se una ruta teatralitzada sobre la figura de l’autor de les ambaixades de Moros i Cristians, Joaquín José Cervino. Aquesta activitat està inclosa dins de la programació del “Any Cervino”, que commemora el 200 aniversari d’aquest il·lustre ontinyentí i servirà com a prèvia de la Setmana Gran de Moros i Cristians.

La ruta, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Societat de Festers i l’associació Saber i Contar (Asaico), té com a objectiu posar en rellevància la figura de Cervino i donar-la a conèixer d’una forma divertida i original. D’aquesta manera, l’activitat comptarà la vida de Cervino en els diferents punts de la ciutat on es va criar, continuant el fil argumental dels versos de l’ambaixada per açò.
A pesar que l’assistència a dues rutes és gratuïta és necessari realitzar una reserva, ja que les places de cada funció són limitades. Per açò, es deurà cridar o enviar un whatsapp al telèfon 610 741 299, enviar un email a info@saberycontar.com o acudir qualsevol matí a la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bárbara.

Cal recordar que des del passat 21 de juliol i fins al 9 de setembre, la Casa de la Cultura acull una mostra dedicada a Cervino amb 15 panells explicatius en el que es narra la seua infantesa, la seua vida en Madrid o el seu llegat literari, entre altres coses. A més, l’exposició compta amb diversos elements com poemes inèdits, llibres escrits per ell i cartes personals.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La cloenda del Cafè Teatre amb Luis Piedrahita ompli el Teatre Echegaray

Àlex Borrell destaca “el gran nivell” dels 8 espectacles que han format part del IV Circuit Café Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”