fitur 2019
Home > Cultura > Moros i Cristians > Les comparses d’Ontinyent reciclen més de 24.700 envasos de vidre durant les festes

Les comparses d’Ontinyent reciclen més de 24.700 envasos de vidre durant les festes

La Reconquesta del Vidre, iniciativa posada en marxa per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, recupera 6.500 kg d’envasos de vidre, equivalent a 24.700 envasos, durant les festes de Moros i Cristians en els contenidors assignats a la campanya.

Això ha suposat un increment del 8,3% respecte al 2017. Amb aquesta xifra, actualment Ontinyent se situa en l’onzena posició del rànquing Atabales, en reciclar cada fester 1,5 kg d’envasos de vidre, a l’espera de conéixer els resultats de la resta de poblacions participants.

EconomyCash Juny

D’altra banda, la comparsa guanyadora del sorteig del miniglú i el lot de productes envasats en vidre és Moros Espanyols. Amb aquest gest Ecovidrio premia l’esforç realitzat per a aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Tota la informació de la campanya es troba disponible en www.lareconquistadelvidrio.es.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Unió desfila en Alcoi en el 150 aniversari dels Bequeteros

La Filà Berberiscos d’Alcoi, popularment coneguda com els Bequeteros, celebra aquest any els 150 anys de la seua fundació, motiu pel qual han preparat una esquadra especial que desfilará a l’Entrada de Moros i Cristians el proper dissabte 4 de maig de 2019.