ontimedieval728
Home > Destacat > L’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent 2017, en directe

L’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent 2017, en directe

Un any més, Ontinyent s’ompli de música, festa i tradició amb l’arribada del mes d’agost. Aquest 2017, per sisé any consecutiu, des de TV Digital Ontinyent aproparem un dels actes centrals de la festa, l’Entrada dels bàndols cristià i moro, a qualsevol racó del món a través de la nostra retransmissió a Internet.

La cita serà el pròxim 25 d’agost. Com cada any, desplegarem el nostre dispositiu tècnic i equip humà per fer gaudir en directe d’una vesprada i nit d’espectacle, color, música i molta emoció. La retransmissió serà conduïda per Víctor Vidal i comptarem amb diferents convidats que enriquiran amb els seus comentaris aquesta màgica jornada.

Igual que l’any passat, tindrem oberts els nostres canals de missatgeria directa a WhatsApp i Telegram per tal que compartiu amb nosaltres les vostres sensacions i emocions mentre ens acompanyeu en la retransmissió. Aquests Canals ja es troben actius en el telèfon 644 37 86 41.

Així mateix, escalfem motors escoltant als protagonistes de la festa amb unes entrevistes. Els capitans moro i cristià, l’ambaixador i banderer de la creu i l’ambaixadora i banderera de la mitja lluna comparteixen amb nosaltres uns minuts per contar-nos com viuen aquest any irrepetible. També compartim unes preguntes amb José Rafael Sanchis, president de la Societat de Festers.

I tot açò, com sempre, és possible gràcies als nostres patrocinadors, qui any a any dipositen la seua confiança en nosaltres i ens ajuden a apropar a cada casa la festa morocristiana d’Ontinyent.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Agrupació Musical Ontinyent ret homenatge a Enrique Alborch Tarrasó al concert del mig any fester 2018

L’Agrupació Musical d’Ontinyent va realitzar el passat diumenge 18 de febrer el Concert del Mig …

6 comentaris

  1. No se ve en vivo

  2. A qué hora comienza la retransmisión?
    Esperando verla desde Cádiz.

  3. Cuando se retransmite la mora??

  4. I la mora??? A quina hora comença?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *