medieval2020

José Luis Mansanet, reconegut com a Personatge de la Festa per la Undef

El passat dissabte 31 de gener de 2015 en el saló d’actes de l’Aulari II del Campus de Sant Vicent va tindre lloc la presentació de la setena edició del lliure “Personatges de la Festa” de Undef.

Enguany es dona la particularitat de que el protagonista del llibre, Don José Luis Mansanet Ribes, fundador de la UNDEF i fester d’Alcoi, que als seus 97 anys ha demostrat a tots els presents en l’acte que encara té molt a dir en el que als Moros i Cristians es refereix.

El nomenament del “Personatge de la Festa” va tenir lloc en la passada Assemblea Nacional de Undef de 2014, celebrada a Alacant i on per unanimitat, les entitats representants de les poblacions que integren Undef, van decidir que la VII edició d’aquesta col·lecció tinguera tan excepcional protagonista.

Així, la presentacio va estar presidida i dirigida pel Rector de la Universitat d’Alacant Don Manuel Palomar, el Vicerector Don Carles Cortés, el President de la Undef, Don Francisco López, l’autor del llibre, Don Vicente Poveda i el protagonista de l’esdeveniment Don José Luis Mansanet Ribes.

A l’acte també va comptar amb la presència del Regidor de Cultura d’Alcoi, Francesc Agulló, el President de l’Associació Sant Jordi, Carlos Aracil, el 1r Tró de la Filà Chano a la qual pertany l’homenatjat Don Miguel Richart i una nodrida representació de Directius i festers de les Juntes de Moros i Cristians pertanyents a Undef.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El “Mig Any Fest” portarà a l’esplanada de Tortosa i Delgado música per a totes les edats

El “Mig Any Fest” portarà a l’esplanada de Tortosa i Delgado música per a totes …