Comença la difusió de les Festes d’Ontinyent al món per part dels periodistes internacionals

La delegació de periodistes internacionals presents a les festes d’Ontinyent convidats per l’Ajuntament estan procedint aquests dies a difondre les festes per tot el món. Fotografies, vídeos, cròniques de ràdio i articles descobreixen els moros i cristians d’Ontinyent a milions de persones, una difusió que serà aprofitada al marc dels treballs per aconseguir la declaració d’Interès Turístic Internacional de la festa.

Així, la periodista mexicana Patricia Alvarado emetia dues cròniques radiofòniques els dies 25 i 28 d’agost per als 10 milions d’oients de les emissores del Grupo Radio Centro en Mèxic i Estats Units. Les imatges del fotògraf xinès GuoQiuda i la informació redactada per la periodista Junwei Feng han arribat als més de 100 diaris xinesos que s’abasteixen de la informació de Xinhua, agència oficial de notícies del Govern de la República Popular Xina.

Durant aquests dies les festes arriben també als oients de Ràdio Oriental d’Uruguay de la mà de Sully Fuentes; als espectadors de la Televisió Nacional de Rumania amb les imatges captades per FelixDamian Marian; als lectors de la Revista Facil Lazer & Negocios de Brasil o també als diferents mitjans de Mèxic, Canadà, França i Líban amb els que col•labora Enrique Sancho Cespedosa. A més a més, Radio França Internacional, que abasteix de continguts a més de 300 emissores en Amèrica Llatina, tot i no enviar cap corresponsal, també es va fer ressò de les festes el 24 d’agost amb un reportatge de 9 minuts que incloïa entrevistes a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i al president de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis.

El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, valorava positivament aquesta repercussió internacional de la festa, tant per a atraure visitants com per a facilitar la consecució de la declaració d’Interès Turístic Internacional.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …