Canal 9 retrasmetrà l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent 2012

L’Entrà de Moros i Cristians es podrà veure un any més a través de la televisió autonòmica valenciana Canal 9. Davant els dubtes sorgits per la difícil situació per la qual travessa RTVV, el Govern d’Ontinyent i la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia havien iniciat contactes amb distints responsables de l’ens autonòmic, per tal de sensibilitzar els seus responsables de la importància i l’interès de retransmetre l’Entrà.

D’aquesta manera, a petició de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i del President de la Festers, Toni Morales, se li va plantejar la qüestió a la Vicepresidenta del Consell d’Administració de RTVV, Consuelo Català, qui aprofitant la coincidència amb una reunió del Consell de l’ens va plantejar la qüestió al seu Director General, José López Járaba, qui li va confirmar que “està previst” retransmetre en directe l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent d’enguany.

Consuelo Català així ho ha confirmat a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui ha valorat molt positivament “que l’acte central de les nostres festes puga arribar un any més a espectadors de tot el món”, un fet que l’alcalde considera “de gran importància” a l’hora de reforçar la imatge exterior  d’Ontinyent i d’un dels seus principals atractius turístics. El primer edil destacava “l’alt valor” de comptar amb un desplegament televisiu com el que comporta una retransmissió en directe d’estes característiques, en un any al qual RTVV està travessant un moment “difícil”. Cal recordar que com a conseqüència de la complexa situació de RTVV, que està tramitant un expedient de regulació d’ocupació que reduirà substancialment la plantilla, altres festes s’han vist afectades, no retransmitint-se enguany la “cremà” de les falles i reduïnt-se la cobertura als actes taurins.

El President de Festers, Toni Morales, manifestava que per a l’entitat que presideix “és una molt bona notícia que es puga donar continuïtat a les retransmissions dels nostres Moros i Cristians”, destacant la cooperació de l’Ajuntament d’Ontinyent amb la Societat de Festers per sensibilitzar a Canal 9 de la importància de fer esta retransmissió: “la col·laboració activa entre la Societat de Festers, que s’encarrega de la festa, i de l’Ajuntament d’Ontinyent, que representa a tota la ciutat, és el camí correcte, i l’alt grau d’implicació mostrat pel consistori sens dubte ha estat molt important”, destacava el President de Festers.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida anúncia la suspensió de les capitanies i càrrecs en les festes de Moros i Cristians de 2020

Aquesta vesprada de dissabte, la població d’Albaida ha anunciat oficialment la suspensió de les capitanies …