728x90px fitur 2018
Home > Cultura > L’emoció i l’agraïment marquen la presentació de “El mundo secreto de Gala”

L’emoció i l’agraïment marquen la presentació de “El mundo secreto de Gala”

El passat 16 de desembre l’escriptora ontinyentina Maria Alfonso presentava la seua novel·la per a públic infantil i juvenil “El mundo secreto de Gala” a la biblioteca de Sant Josep d’Ontinyent.

L’autora destacava l’emoció d’un esdeveniment com aquest, ja que “el somni de tot escriptor és veure algun dia la seua obra publicada”. Maria Alfonso apuntava, així mateix, la barreja de ganes i nervis que suposava la presentació del seu primer llibre, un dels moments que ella mateixa qualificava dels més importants de la seua vida, i que “va arribar com un sospir”.

L’ontinyentina, que va estar envoltada per familiars, amics i altres persones que no es van voler perdre la presentació, ha volgut agrair el suport de tota la gent que l’havia acompanyada en un dia tan esperat. També tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament d’Ontinyent i en especial per al regidor de cultura, Álex Borrell, així com per a la Biblioteca de Sant Josep per acollir l’acte. Alfonso també donava les gràcies en especial a Natalia Enguix, per la seua ajuda, i a l’editorial “La fábrica de Sueños” per la confiança dipositada en ella.

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Albaida ja compta amb nova Junta Central de Moros i Cristians

El divendres passat, reunits en assemblea, es va presentar la nova Junta Central de Moros …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *