Venda de localitats per a l’Entrada

Des de la nit del divendres 3 de juliol fins dissabte 4 a les 00:01h, per quart any consecutiu, la Societat de Festers, a través de la pàgina web de Cadires Gil www.eventosgil.com, vendrà les localitats per a les tribunes del dia de l’Entrada. Després de l’èxit dels tres anys anteriors, enguany continua aquest sistema, que estalvia llargues cues i aporta una major comoditat.

En total, de les 6.500 cadires que es col·locaran, les 4.500 corresponents a les tribunes es podran adquirir per internet, i la resta en la Societat de Festers els dies dilluns i dimarts de la setmana gran al matí a partir de les 10:00 fins a les 13:00.

Els preus es mantenen respecte a l’any passat. La cadira a peu de carrer tindrà un preu de 6 euros; les tribunes en Av. Almaig, 7 euros; en el tram de Daniel Gil des de la rotonda fins a Salvador Tormo valdran 8.5 euros i des de Salvador Tormo fins a la Glorieta dels Moros i Cristians tindran un preu de 10 euros..

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Suspeses les festes de Sant Cristòfol d’Ontinyent

Cada vegada són més les festivitats que estan suspenent-se, cancel·lant-se o modificant-se arran de la …