Home > Cultura > Festes i tradicions > Una performance amb un DJ internacional actuaràn al les Carpes del Bou

Una performance amb un DJ internacional actuaràn al les Carpes del Bou

El III “LCB ” d’, el conegut com a “ de les Carpes del Bou”, comptarà enguany com a novetat amb un espectacle de performance acompanyat amb música del deejay venezolà DJ Arnaldos. El , organitzat per l’associació d’hostelers amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha estat presentat pel regidor de Política Económica, , el President de l’associació d’, Jordi Martínez, i el gerent de l’ “Gente Divergente”, Rafa Segrelles, qui coincidien en destacar l’atractiu del festival per a la promoció de la ciutat.

Pablo Úbeda destacava que els dies de festa del “és un moment de gran afluència de visitants, que hem d’aprofitar per projectar Ontinyent a partir de les sinèrgies en les que venim treballant l’Ajuntament i els hostelers, als que recolzem tant en esta activitat com en la i altres iniciatives que ens servisquen per a ser una volta més punt d’atracció”. El regidor incidia en la importància de les millores realitzades per l’Ajuntament a l’esplanada de Tortosa i Delgado, “que ens permet comptar amb un espai més digne on realitzar activitats com aquestes” assenyalava.

Jordi Martínez coincidia en destacar la nova imatge de l’esplanada, “amb unes condicions on volem presentar una proposta de festival amb una imatge i uns continguts més treballats”, assenyalava. Així, dissabte i diumenge es comptarà amb 6 carpes i una pizzeria en aquest recinte, acompanyades de la música d’una selecció de deejays de la zona, com DJ Sergio, DJ Mario, DJ Paco Vives, DJ Luis Belda, DJ Victor Santamaría o DJ Philantronic, que dissabte i diumenge des de les 16:00 hores ambientaran aquest espai amb un contingut musical “variat i treballat”, assenyalava.

La novetat d’enguany serà, de 23:30 a 01:00, un espectacle « performance » amb diversos personatges que s’intercalarà amb l’actuació del Deejay venezolà DJ Arnaldos, participant al festival Tomorrowland de Bèlgica i altres en països com Holanda o Anglaterra, amb música de diferents estils. Rafa Segrelles explicava que la idea és “no circumscriure el festival a la música, sinó complementar aquesta amb altres actuacions”, assenyalava.

Tant des de l’organització com des del consistori s’ha animat a la ciutadania d’Ontinyent i les localitats veïnes “a gaudir estos dies tant d’aquest festival com de tota l’oferta gastronòmica i d’oci amb que compta la ciutat”.

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent arranca les seues Festes de Moros i Cristians del 2017

Demà dissabte la música envairà la localitat d’Agullent a partir de les 19:30 hores, ja …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *