Els Llumeners de Sant Esteve publicaran un llibre sobre la seua festa

El passat diumenge 20 de gener va tindre lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent l’Assemblea General Extraordinària de l’associació de Llumeners de Sant Esteve.

En la mateixa, a més de l’aprovació dels comptes, informació d’activitats dutes a terme i del programa d’activitats a desenvolupar al llarg de l’any 2019 es va fer públic el nom de la persona en qui recaurà el 2019 el càrrec de Llumener Major de les festes de Sant Esteve, essent la persona designada En Jose Luís Terol Vidal qui va ser l’any passat pregoner de la festa i és fill del president d’honor de l’associació.

Durant l’assemblea es va informar sobre la pròxima finalització d’un projecte en el que es du molt de temps treballant que és la publicació d’un llibre que conta la història de la festa i de l’associació des de mitjans del passat segle fins ara. Si s’acompleixen els terminis establerts s’espera que l’esmentada obra publicació puga ser presentada en els pròxims mesos.

També es va comunicar als assistents que s’han iniciat les tasques per a recuperar els sillars que van ser trencats per actes vandàlics els darrers mesos, en concret s’ha procedit a retirar els vidres que tenien frases al·lusives a la festa i l’ermita que havien estat trencats a colps i, pròximament es procedirà a la seva substitució.

Des de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve volem agrair les mostres de recolzament rebudes per part de diverses associacions de la nostra ciutat i de moltíssims ontinyentins.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La festivitat de Sant Antoni d’Ontinyent, declarades d’interés turístic Local

Les festes de Sant Antoni d’Ontinyent han estat declarades oficialment com a bé d’interés turístic …