Es constitueix l’Associació Serra Mariola

La recentment estrenada Àgora d’Alcoi, va acollir la celebració de l’Assemblea Constitutiva de l’Associació Serra Mariola. Aquesta està formada inicialment pels ajuntaments d’Agres, Alfafara, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro. Cadascun dels ajuntaments ha votat a favor en els seus plens l’aprovació per a la creació i adhesió a l’Associació Serra Mariola. A la reunió també van assistir Enrique Masiá, director del Campus d’Alcoi de la UPV en funcions i Georgina Blanes, que el substituirà a partir de l’1 de juliol. La Universitat Politècnica de València també té previst formar part de l’Associació.

L’Ajuntament de Cocentaina estava convidat a integrar-s’hi, però no ha entrat, ja que el ple va rebutjar la integració a l’Associació, el Govern Municipal format pel PSOE i EU, va votar favorablement però al estar en minoria, els vots de PP i Col·lectiu 03820 van fer que Cocentaina quedés fora de moment.

Ahir també es van decidir els càrrecs: la presidenta serà Noèlia Vañó, regidora de Turisme de Bocairent; el vicepresident serà Vicent Molina, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Muro; el tresorer serà Josep Manel Francés, alcalde d’Agres, la secretària serà Maria Llopis, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi i els vocals seran Raquel Vicedo, regidora de l’Ajuntament d’Alfafara i Antonio Manuel Martínez, regidor de Banyeres de Mariola.

Cal destacar que poden ser membres d’aquesta associació tant entitats públiques com privades que estiguen vinculades al territori de la Serra de Mariola i als fins de l’Associació.

Aquesta iniciativa sorgeix arran de les II Jornades de Turisme d’Interior que la UPV Alcoi va organitzar a Bocairent l’any 2010, on es va manifestar des de diversos sectors la necessitat d’una major cooperació territorial entre els pobles de la Serra de Mariola. El Campus d’Alcoi de la UPV s’ha encarregat de coordinar el procés de creació de l’associació i continuarà col·laborant en l’associació.

En l’Assemblea es va definir la línia de treball per al 2012.Entre els seus fins podem destacar que persegueix, la promoció de la Serra de Mariola i de la seua imatge turística, tant a nivell nacional com internacional. També promoure iniciatives, públiques i privades, per a la creació de riquesa i ocupació. Captació del turisme cap a l’àmbit de la Serra de Mariola. Dissenyar projectes de modernització, innovació diversificació, qualificació, selectivitat, competitivitat, i excel·lència turística per aquest àmbit territorial, a més gestionar la promoció, el màrqueting i la comercialització de productes turístics institucionals i fomentar les activitats turístiques.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …