Entrevista a les protagonistes del teatre “Femenino Singular”

Naturals, fortes i segures, van sortir a l’escenari del teatre Echegaray quatre dones, mares, amigues i actrius que posaren veu i cara a ‘Femenino Singular’, una comèdia amb un transfons que no va deixar indiferent a l’espectador. Parlem de Carolina Solas, María Vázquez, Marta Belenguer i Rosa Manteiga, quatre fèmines que d’una manera o altra, van aconseguir empaquetar als fills, van deixar el menjar a punt, una nota on especificaven tot el que havien de fer en la seva absència: deures, dutxa, crema, pijama, sopar, dents, conte, apagar la llum, televisió baixeta… i se’n van al teatre.

Durant la funció cadascuna renuncia al seu rol i representen una altre, el de les seves companyes “perquè ets més lliure per dir allò que penses sent una altre persona, i això és el que el teatre ens regala” exposava Belenguer, una de les protagonistes de Camera Café, per tal d’evidenciar que l’espectacle es totalment autobiogràfic.

Ens expliquen que el projecte va nàixer una vesprada al parc mentre els nens jugaven “un dia vam estar comentant-nos com ens havia canviat la vida professional des què érem mares i, com què vam conclouré que ja no tornaríem al món de la representació per la nostra situació maternal, vam decidir combinar la maternitat amb la feina” i és així com surt endavant ‘Femenino Singular.’

“A priori sols teníem aquesta intenció” matisen les actrius, però amb el temps s’han adonat que l’obra té més d’una reflexió: “harmonitzar el ser mare amb el treball, el veure com et veten en la feina per tindre fills, la soledat que de vegades sents amb la cura dels nens…”

Representen les seves pròpies vides, atrafegades, però sent capaços de fer riure a la gent, de fer teatre, de treballar sent dones i mares, i sobretot aconseguint portar el rol de mare i actriu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …