medieval2020

Els premis MAX guardonen 3 espectacles que han passat enguany per Ontinyent

La gala dels XXI Premis MAX de les Arts Escèniques, celebrada aquest dilluns a Sevilla, servia per guardonar 3 espectacles que han passat enguany per Ontinyent. D’entre els 395 espectacles que van concórrer a l’última edició d’estos premis, “Kiti Kraft” es va emportar el Max al millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar; “En la Orilla” el Max a la millor adaptació o versió d’obra teatral; i “Emília” el Max a la millor actriu protagonista, Pilar Gómez.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en destacar que aquestos premis “no fan sinó demostrar l’encert en l’aposta del Govern d’Ontinyent per oferir una programació cultural de qualitat, un treball en el que agraïm la implicació de tot el departament de Cultura, i que està servint per atraure espectadors no sols d’Ontinyent, sinó també de les poblacions veïnes”, assenyalaven.

Al marc d’aquesta aposta, Sayo Gandia avançava que en breu es presentarà la nova temporada de “Cultura de Barri”, que s’està coordinant amb les associacions veïnals per tal de promoure l’afluència i participació de veïns i veïnes a les diferents activitats programades.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dues recreacions històriques recordaran la Reconquesta i la Revolta de les Germanies dins “d’Ontinyent Medieval”

Els espectacles estan vinculats al 775 aniversari de la ciutat com a Vila Reial i es basen en textos originals del cronista oficial adaptats per la companyia Reims