medieval2020

Començen les visites guiades Obrim les Portes de la Vall 2012

Hui s’ha presentat, al saló de plenaris de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el Programa Obrim les Portes de la Vall 2012.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, ha indicat que: “durant 5 mesos, des de febrer fins a juny, es portaran a terme un total de 28 rutes, 3 més que l’any passat, s’ha configurat un calendari amb una nova motivació com a reclam turístic baix el títol “mites, miracles, llegendes i tradicions” amb noves rutes turístiques, i es realitzaran un total de 21 sortejos d’allotjaments i restaurants”, ha destacat el president com a principals novetats d’aquesta novena edició.

El president ha agraït tot els suport i recolzament dels hostalers i hotelers en la participació de forma desinteressada en els sortejos d’aquesta edició i ha animat a tota la gent a participar en aquestes visites guiades.

Tortosa ha conclòs: “des de la Mancomunitat continuarem treballant de forma constant en la difusió i promoció de tots els atractius per tal de convertir a  la comarca en un destí de primer ordre”.

Per la seua part, el Conseller de Turisme de la Mancomunitat, Juan A. Puchades, ha indicat que : “per tal de fomentar el turisme és necessari la unió i la implicació de tots els agents polítics, econòmics i socials” ha afegit: “que el programa d’Obrim les portes de la Vall és una finestra oberta al món que permet vendre el nostre destí”

El proper cap de setmana arranca amb força el programa d’Obrim les portes de la Vall amb els municipis d’Ontinyent, Benissuera i Sempere

El dissabte 11 de febrer: Ontinyent

Realitzarem la ruta Llegendes de la Vila, es tracta d’un recorregut per la Vila (conjunt historicoartístic), on s’explicarà la història oficial amb les llegendes ontinyentines. En aquesta ruta coneixerem de prop les llegendes i els miracles obrats per la nostra patrona, la Puríssimeta de plata; el Santíssim Crist de l’Agonia, patró de les festes de moros i cristians, i Sant Miquel Arcàngel, entre altres sants que també han estat copatrons d’Ontinyent.

El diumenge 12 de febrer: Benissuera i Sempere

A les 10:30h del matí des de l’ajuntament de Benissuera, començarà la visita guiada per conèixer el casc antic, l’església parroquial de Sant Josep S. XVIII i el palau de Benissuera S. XVII, posteriorment ens traslladarem a la veïna població de Sempere, per tal de conéixer la plaça, l’església , el mirador de la presa de Bellús i el “caseron de Sant Pere”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Teatre per a previndre l’assetjament escolar i reforçar la convivència a les aules

‘La bambolla de Júlia’ és un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 …