728×90 caixa onti
Home > Cultura > Cinema > El documental “La otra educación” ompli dues sessions de cine a Ontinyent

El documental “La otra educación” ompli dues sessions de cine a Ontinyent

La pel·lícula “La otra educació” es va estrenar aquest dijous a Ontinyent amb un rotund èxit de convocatòria. Al principi estava previst una única sessió a les 19.30 hores i davant la gran demanda d’entrades, es va haver d’habilitar una altra sessió a les 18 hores, que també va acabar per omplir-se. En les dues cites va estar present el guionista del film, Paco Ferrer, qui va reconéixer estar molt feliç per reunir prop de 300 persones en els cinemes del Teler i per veure junts a tants professionals de la docència procedents, no solament d’Ontinyent sinó d’altres poblacions de la Vall d’Albaida, així com de comarques adjacents. Però sens dubte els moments més emotius van arribar amb l’agraïment als pares i alumnes de la seua etapa com a professor en el col·legi San José, que es van donar cita en els cinemes del Teler de forma massiva, als quals Ferrer ha deixat un llegat que perdurarà per sempre en les seues vides.

“La otra educación” és la segona pel·lícula de la trilogia “La buena educación” que segueix a la de “Profes” l’estrena de la qual a Ontinyent va ser el 22 de desembre de 2015. Ara, l’equip de la Fundació Trilema ja està treballant en l’últim documental que tancarà el cercle de la bona educació. La jornada de cinema del passat dijous en la capital de la Vall d’Albaida va comptar amb la col·laboració del Cinema Club Utiye.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El jutge del “Cas Alqueria” autoritza a la Policia per a completar la documentació intervinguda contra la corrupció de la Diputació de València

Els agents de la UDEF van a la Corporació Provincial, a l'Ajuntament d'Ontinyent i a Divalterra per a demanar més informació sobre les contractacions irregulars