Home > Cultura > El Centre Cultural Caixa Ontinyent celebra el seu seté aniversari

El Centre Cultural Caixa Ontinyent celebra el seu seté aniversari

El celebra hui el seu setè amb un ampli bagatge d’actes i activitats que l’han convertit en centre de referència cultural i social tant a Ontinyent com a la comarca de la Vall d’Albaida.

En estos set anys, en els quals el centre s’ha obert a iniciatives de col·lectius molt diversos, ha acollit 93 , 244 conferències, 96 projeccions, 114 concerts, 94 cursos de formació, 69 i convencions, 202 reunions de diversa índole i 321 activitats internes de la pròpia Caixa, en l’organització de la qual han participat 500 col·lectius diferents i als quals han assistit més de 150.000 persones.

La seua ubicació al d’Ontinyent ha contribuït, a més, a revitalitzar esta zona de la ciutat.

Coral Polifònica Caixa Ontinyent

El Centre Cultural també ha impulsat el naixement i és la seu de la Coral Polifònica Caixa Ontinyent, composta majoritàriament per empleats de l’entitat.

Des de la seua presentació a l’octubre de 2010, i baix la direcció de Francesc Tortosa, ha participat en intercanvis amb la Coral d’Orba i la Coral Benissenca, i ha actuat en diverses localitats de les comarques centrals. A més, enguany actuarà junt a l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent en un dels concerts programats en la temporada 2017, en la qual també participaran la vocalista , la Intokables Big Band i reconeguts solistes de .

Font: Caixa Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ballet Ópera apropa la dansa a l’espai urbà d’Ontinyent

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra el 29 d’abril, L’Associació …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *