Home > Cultura > Cap de setmana d’activitats del Nadal Jove al Consell Local de la Joventut
Imatge de la nova Comissió Permament del CLJO.

Cap de setmana d’activitats del Nadal Jove al Consell Local de la Joventut

Els passats dies 16 i 17 de desembre el d’Ontinyent va realitzar diferents activitats dins el seu programa 2016, el qual va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El 16 de desembre l’associació l’Empelt, que forma part del , va realitzar una activitat anomenada “Conte contat, educa amb !”, que consistia en una jornada reflexiva al voltant dels contes i les històries que es conten a les xiquetes i . L’acte va comptar amb la col·laboració d’Almudena Francés, alumnes de l’FP de promoció de la igualtat de gènere de l’IES i mares, pares i professionals de l’.

Pel que fa al 17 de desembre, el CLJO va lliurar els premis del 3r Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil al Casal Jove, al barri de Sant Rafel. Les joves premiades en aquesta 3a edició del concurs van ser Nuria Tolsà Garcia (premiada en la categoria d’ESO), Carmen Torró Pons (premiada en la categoria de Batxillerat) i Laura Fita López (Premiada en la categoria de Joves de 18 a 30 anys). A més, l’entrega de premis del Concurs d’Escriptura va estar amenitzada per les actuacions de dos grups musicals de joves ontinyentins que pertanyen al Col·lectiu Actiu, Burning Clap i Mad Skills.

Per altra banda, durant aquest el ha celebrat l’Assemblea General Ordinària per triar la nova Comissió Permanent, al capdavant de la qual estarà Javi Mira com a President, que agafa el relleu de Natxo Mollá. D’altra banda, Natxo Mollá ha estat elegit nou President del CJCV i des del CLJO se li ha volgut donar l’enhorabona i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa.

Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Unes 200 persones gaudeixen a Ontinyent del “Dia dels Museus”

Al voltant de 200 persones participaren aquest diumenge a Ontinyent de les activitats organitzades per …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *