Albaida aposta per ser un referent turístic

Albaida ha programat un mes dedicat al turisme on l’eix central ha estat el treball que el mestre Segrelles va realitzar per a la Compañía Española de Turismo (CET), on es van assentar les bases de la promoció exterior de tot l’Estat. L’obra pictòrica és la protagonista d’una exposició, amb els quadres originals i una bona selecció de cartells i materials de l’època, situada en la Tourist Info de la localitat.

Baix aquest marc l’alcalde d’Albaida ha rebut al secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer perquè conega de primera mà la mostra i poder explicar-li quina és la realitat de l’impuls turístic a Albaida. Albert ha manifestat que “Albaida té recursos històrics i naturals impressionants i no cal crear-los ni inventar-nos res” i per això demana que “la inversió en turisme no pot quedar-se en senyalística o projectes que busquen un curt termini, hem de pensar a fer les coses bé i aconseguir resultats que perduren en el temps”. Des d’Albaida s’ha demanat que els programes i ajudes al sector es dissenyen pensant en el potencial de cada indret, “que l’administració tinga en compte la realitat existent i el treball que s’està realitzant en la destinació, així com, unificar esforços i sinergies entre diferents territoris” com ha demanat el regidor de Turisme Josep Manuel Juan.

Per la seua banda Colomer ha destacat “la magnífica història de l’artista excepcional que era Segrelles i la seua vinculació amb la promoció del turisme” a més ha explicat que l’objectiu de la seua visita és “conèixer la proposta cultural i turística d’Albaida”. A més, el secretari autonòmic ha pres bona nota de tot el que està realitzant el municipi i quines són les estratègies de futur, així com ha explicat les noves iniciatives del seu departament.

L’exposició Segrelles i la promoció turística seguirà oberta fins al 27 d’octubre, junt la programació especial al voltant del Dia Mundial del turisme.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els primers visitants tornen als museus de Bocairent

Els museus municipals de Bocairent van tornar a obrir les seues portes divendres passat, 15 …