29/03/2024 - 10:41
Més

    Torró demana la inclusió de l’hospital en els pressupostos de la Generalitat de 2012

    Altres notícies

    La portaveu socialista exigeix al Consell que incloga Ontinyent en la partida de 26 milions d’euros per a nous hospitals

    La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha reptat al PP ontinyentí a recolzar la inclusió del nou hospital de la ciutat als pressupostos de la Generalitat per a 2012. Durant la presentació en roda de premsa de les esmenes que els socialistes han presentat als pressupostos autonòmics, Torró ha desvetllat que “és fals que no hagen diners”, ja que el Consell ha inclòs al seu projecte de pressupostos una partida genèrica destinada a la “Construcció de nous hospitals”: “una partida, sense noms i cognoms, que puja 26 milions d’euros i que molt bé podrien destinar-se a fer realitat l’hospital que, ara per ara, és sols una maqueta de la vergonya”, recorda Rebeca Torró.

    La portaveu socialista avançava que el grup socialista a les Corts Valencianes obligarà al Partit Popular valencià a dir, en seu parlamentària, “si vol o no que Ontinyent tinga un hospital del segle XXI, una educació i una justícia en les millors condicions o unes infrastructures que ajuden a generar activitat econòmica”.

    Els socialistes duran a Les Corts esmenes perquè els pressupostos autonòmics incloguen inversions “que la ciutat ja ha pagat amb els seus impostos”

    Torró destaca que és fals que no hi hagen diners per començar les obres del nou hospital, raó per la qual ha demanat al PP Local de Lina Insa i Filiberto Tortosa “que deixen de buscar excuses que ja no es creu ningú”, i demostren d’una volta que anteposen l’interès d’Ontinyent al del seu partit, recolzant la inclusió de l’hospital als pressupostos de la Generalitat.

    Rebeca Torró afegeix que “també és fals, tal com ha dit Lina Insa, que els socialistes posàrem entrebancs a l’obra, no sols perquè no vam votar mai en contra ni dels terrenys ni de l’hospital, sinò perquè era el PP qui tenia la majoria absoluta ací i a València, i podien fer el que els vinguera en gana”.

    Torró va recordar que l’hospital és prioritari i innegociable per als socialistes, perquè pensen que “tenir una sanitat de qualitat no és un luxe, com va dir el conseller Rosado”, i per això els diputats del PSPV-PSOE han inclòs esta esmena als pressupostos, junt a altres on es recullen les principals reivindicacions “que la ciutadania d’Ontinyent ve fent des de fa més de 16 anys i que els distints governs del PP han ajornat”, explica la portaveu socialista.

    D’aquesta manera, a més de la dotació pressupostària per a l’hospital, els parlamentaris socialistes han reclamat la construcció del nou Palau de Justícia, la redona de Torrefiel, el desdoblament de la ronda sud i l’acabament de l’autovia L’Olleria-Gandia, paralitzada a l’altura de Terrateig.

    Torró afegeix finalment que “com es pot comprovar cada dia, tenen diners per al que volen, i ara el PP valencià té una última oportunitat de desmentir que és un partit enemic d’Ontinyent, que odia aquest poble perquè no es deixa manipular ni xafar. Els socialistes d’Ontinyent i el seu Govern, amb el nostres alcalde Jorge Rodríguez al capdavant, no deixarem mai d’exigir on faça falta les inversions que ens pertoquen, perquè ja ha arribat l’hora que la nostra ciutat reba les inversions que ja ha pagat amb els seus impostos”, conclou Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -