728×90 caixa onti
Home > Economia > La XIX Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida viatja fins a El Palomar

La XIX Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida viatja fins a El Palomar

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha anunciat que la XIX edició de la Fira Gastronòmica i de Productes Agroalimentaris es durà a terme el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre a la localitat del Palomar. Encara que en les pròximes setmanes es presentarà oficialment la fira i el seu cartell, des de la Mancomunitat avancen que en aquesta cita es podran trobar expositors de productes com vi, embotits, oli, mel, tapes de restaurants o cervesa artesana, entre altres. A més es duran a terme cates, degustacions i diversos tallers.

L’oci també serà una part important de la Fira Gastronòmica amb activitats per a les més menudes i menuts, música en directe o actuacions de grups de locals de danses.

Des de la Mancomunitat, el seu president, Vicent Gomar, convidava a tota la ciutadania de la comarca i dels voltants “a reservar els dies 27 i 28 d’octubre per a visitar El Palomar i gaudir a la fira de tota la gastronomia i els productes típics de la Vall d’Albaida, una part imprescindible de la nostra cultura, costums i identitat” declarava.

La XIX Fira Gastronòmica i de Productes Agroalimentaris s’inaugurarà el dissabte a les 12:00 hores i romandrà oberta fins a les 23:00 hores. Diumenge l’horari serà d’11:00 a 19:00 hores.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Iniciades les gestions per demolir les cases del tram final de l’Avinguda Generalitat

Els propietaris de la unitat d’execució atenen el requeriment de l’Ajuntament després que un informe tècnic evidenciés problemes de seguretat i salubritat