La Mancomunitat aprova el pressupost per al 2018

El pressupost de la Mancomunitat per a 2018 ​farà front a l’acord de finançament del deute signat amb l’empresa concessionària, ​ a més de garantir tots els servicis mancomunats incorporant l’actualització del cost de la recollida després de 4 anys. «Per responsabilitat, la Mancomunitat ​assumirà amb els seus escassos recursos el cost del transport mentre es resol la reclamació per responsabilitat patrimonial davant del COR» explica el president de l’entitat comarcal, Vicent Gomar, que recorda que la Mancomunitat assumix el cost de diversos servicis a la totalitat dels municipis sense repercutir-lo als ajuntaments. El pressupost preveu 5.327.829,43€ d’ingressos i 5.317.805 de gestos i dedica el 50% a la recollida del fem, el 18% al Trèvol, el 15% a turisme, el 10% a despeses generals i la resta als diferents àmbits mancomunats: cultura, canera, arxius, UPCCA, etc. També es va aprovar el pressupost de l’empresa pública SOPROVA per 88.100 euros.

En un ple que va recuperar la normalitat política després la crisi del fem, la majoria governant va traure endavant la injecció de 230.000 euros per part dels municipis, una mesura extraordinària per a dotar de liquiditat a la Mancomunitat i reintegrable quan s’arribe a un acord amb el COR. La tresoreria de l’entitat comarcal s’ha vist llastada per la decisió adoptada la passada legislatura d’assumir el cost del servici de transport a Ròtova sense repercutir-lo als municipis. L’actualització de la quota de recollida de residus inclou una part del cost del transport que s’ha hagut de reconèixer a l’empresa concessionària i que ha abocat fins ara al retard en els pagaments del servici i la meritació d’interessos de demora. Alhora, es contempla el mateix import en ingressos i despeses corresponent al transport a la planta de transferència, sense perjudici del preu que finalment puga resultar i reajusta l’estat d’ingressos i despeses del pressupost per adequar-lo als informes elaborats amb un amb un superàvit previst de 10.024,43 euros.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís proposa que l’Ajuntament facilite la realització de tests a Policia Local i Serveis Socials

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat que l’Ajuntament facilite la realització …