Detingut un menor en Benigànim per agredir a son pare

0

El passat dia 4 de febrer la Guàrdia Civil de Benigànim va tenir coneixement d’un intent d’una agressió a un home per part del fill menor d’edat de la seua dona en la localitat de Benigànim. Per açò es va iniciar una investigació per part de la Guàrdia Civil de Benigànim a fi d’esclarir aquest fet on presumptament hi havia un menor implicat.

Després d’una exhaustiva recerca els agents han aconseguit esclarir aquest succés i detenir al menor en el mateix matí del dia 4 quan van ocórrer els fets. El dia dels fets la víctima es trobava dormint segons narra la seua dona i el menor va anar fins a la cuina per una destral i va començar a colpejar a la víctima en el cap, posteriorment amb un bat de beisbol va seguir colpejat a la víctima per tot el cos, generant-li nombroses lesions greus sobretot en el cap.

El menor al ser detingut va admetre els fets, els quals en tot moment va explicar que la seua actitud fou per gels cap a la parella de la seua mare. La víctima va ser traslladada al Centre de Salut de la localitat i més tard a causa de la gravetat de les lesions a l’Hospital de Xàtiva. Té ferides greus sobretot en el cap però no perilla la seua vida. Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de menors de l’Audiència Provincial de València.