21/07/2024 - 0:57
Més

  Detenen una persona pel robatori de més de 2.500 euros en joies a Benigànim

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil de Benigànim ha detingut a una dona de 23 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de furt i un altre contra la seguretat viària en el municipi de Benigànim.

  El passat dia 10 de gener, la Guàrdia Civil de Benigànim va recepcionar una denúncia per furt de nombroses joies en un domicili com a penjants, polseres, pendents, anells, etc. Les primera perquisicions apuntaven al fet que l’autora podia ser una dona que treballava en l’habitatge de la perjudicada.

  L’endemà, els agents van localitzar a la suposada autora mentre circulava amb el seu vehicle i li van donar l’alt reglamentari. En ser identificada, va facilitar dades falses amb la clara intenció si es fes passar per una altra persona. Després d’un exhaustiu registre del vehicle, es van trobar diverses joies sense que poguera justificar la seua legal procedència. A més, una vegada que es va verificar la seua vertadera identitat, va ser possible comprovar que mancava de permís de conduir.

  Poques hores després, els investigadors van realitzar una entrada i registre, juntament amb la comitiva judicial, en el domicili de la suposada autora dels fets, trobant gran part la les joies sostretes. El valor d’aquestes joies ascendia a més de 2.500 euros.

  Finalment, la Guàrdia Civil de Benigànim va procedir a la detenció d’una dona de 23 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de furt i un altre contra la seguretat viària en el municipi de Benigànim.
  Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -