Una empresa de la comarca descobreix un enviament de drogues en un contenidor de mercaderies

El passat dimarts, l’empresa Nudisco va descobrir uns paquets sospitosos de substàncies estupefaents en un dels contenidors de mercaderies al seu magatzem ubicat a Montaverner.
Immediatament, els treballadors informaren la direcció de l’empresa, qui va avisar a la guàrdia Civil, els quals comprovaren i requisaren els paquets després de realitzar les proves de narcòtics pertinents, agraint la rapidesa i col·laboració de l’empresa.

La Guàrdia Civil, i funcionaris de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària van procedir a la confiscació d’aquesta droga enviada com un “ganxo perdut”. Aquesta tècnica consistix en contaminar un contenidor que serveix per al trànsit comercial legítim introduint en el seu interior, bé en origen, bé en un port de transbord, unes motxilles amb la substància estupefaent, per a després recuperar-la sense alçar sospita. La investigació continua oberta, encara que fins al moment no s’ha produït cap detenció.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Mor un home de 66 anys després de bolcar amb el seu tractor a la Pobla del Duc

A les 11 hores, s’ha alertat al CICU de la bolcada d’un tractor en terme …