21/07/2024 - 0:17
Més

  Els bombers rescaten un treballador atrapat al enfonsar-se una casa a Ontinyent

  Altres notícies

  Un enfonsament inesperat d’una part d’una casa en obres a Ontinyent, a l’avinguda de Sant Francesc, ha deixat una persona atrapada sota els enderrocs. Els fets han tingut lloc al voltant de les 11:50 hores, i de seguida, els bombers de Xàtiva i Ontinyent, juntament amb el cap de sector i membres de la UREC del Consorci, han sigut mobilitzats per a intervenir en la situació d’emergència.

  La persona atrapada, malgrat la situació crítica, estava conscient. Els bombers del Consorci han portat a terme amb èxit el rescat i l’han transferida als serveis sanitaris per a rebre l’atenció mèdica necessària. Tot i la pols i la confusió, el treballador respirava per si mateix, però havia quedat atrapat de cintura cap avall, cosa que podria haver-li causat lesions a les cames o fractures.

  L’enfonsament de la casa s’ha produït durant unes obres de reforma en una vivenda particular, situada a la part Trasera del bar El Salvador. Les primeres indicacions suggereixen que la terrassa de la vivenda, on s’estaven emmagatzemant palets amb material d’obra, ha cedit, provocant l’incident.

  L’operatiu d’emergència ha inclòs la participació de la policia local, la policia nacional, a més dels bombers, els regidors de policia i serveis municipals, tècnics de l’Ajuntament i el SAMU, que va atendre al treballador i el va traslladar per a una atenció mèdica adequada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -