Detetenen 4 persones a l’Olleria per segrestar una jove

0

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació “ARRIBAR”, ha alliberat a una xiqueta, menor d’edat i de nacionalitat búlgara, la qual portava prop de mig any retinguda i incomunicada contra la seva voluntat, en un vivenda de la població de L´Olleria.

Els captors a més tenien retinguda la seva documentació. L’Ambaixada de Bulgària a Madrid, a través de la Unitat Tècnica de Policia Judicial, va posar en coneixement de la Guàrdia Civil, la localització d’una menor d’edat que es trobava retinguda amb finalitats d’explotació sexual i sofria assetjament físic i psíquic a València.

Una vegada localitzada la vivenda on residia la menor, els agents van sol·licitar una entrada urgent en aquest domicili al Jutjat de Guàrdia de Ontiyent (València) per comprovar si aquesta persona es trobava en el seu interior.

Després d’accedir a l’habitatge, els agents van localitzar a la menor, la qual a través d’un intèrpret, va confirmar als membres de l’operatiu que, efectivament, estava retinguda i incomunicada contra la seva voluntat i que les seus captors pretenien explotar-la sexualment.

Per aquest motiu la Guàrdia Civil va detenir en L´Olleria, el passat dia 18 d’abril, a 4 persones (2 homes i 2 dones) d’edats compreses entre els 16 i 46 anys, tots ells membres d’una mateixa família i de nacionalitat búlgara per un delicte de tracta d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual.

Segons apunten les recerques la menor va poder haver arribat a Espanya sota l’engany que vènia a gaudir d’unes vacances
Gràcies a l’operatiu desenvolupat per l’Equip Dona-Menor (EMUME) de la Unitat Orgànica Policia Judicial de la Guàrdia Civil de València s’ha pogut alliberar a la menor i evitar així que es consumés l’explotació sexual.

Les diligències instruïdes han estat lliurades en el Jutjat de 1ª Instància i Instrucció nº 1 de Ontiyent (València).

Publicitat