La Plaça Concepció acull un encontre de cultures per sensibilitzar sobre cooperació internacional

Sensibilitzar a la població sobre la pobresa i el desenvolupament sostenible. Eixe era l’objectiu de les jornades de cooperació que l’Ajuntament d’Ontinyent a través del Consell Municipal va celebrar el passat divendres a la Plaça de la Concepció.

La regidora de Cooperació, Katty Ushiña, que acudia a la jornada descrivia aquesta activitat com “una jornada festiva i solidària que ens serveix per mostrar a la societat ontinyentina la riquesa i diversitat associativa del nostre municipi, donar a conèixer el treball que realitzen les associacions i ONGD tant en Ontinyent com en altres llocs del món, i servir de vehicle per a la conscienciació de la ciutadania. Un espai on animem a totes i tots a acudir i participar dels tallers i activitats”, manifestava.

Aquesta activitat va reunir a diverses entitats del Consell Municipal (Escoles Solidàries, Manos Unidas, Fundació Vicent Ferrer, Fons Valencia, Cruz Roja i Globalmón), associacions culturals i de cooperació (Associació Arroba, AINA, Asociación de Ecuatorianos i Aldeas infantiles) on mostraran les seues costums, productes i art. El públic assistent va gaudir de l’actuació d’un grup colombià, balls tradicional d’Ecuador, dança espanyola i flamenc a càrrec de “Màsters Ballet”, així com balls africans que mostraven la cultura dels seus pobles emprant la música i la dansa com a vehicle de comunicació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …