20/05/2024 - 4:34
Més

  Escola de Psicologia Positiva a Agullent

  Altres notícies

  La regidoria de Turisme de Benestar Social d’Agullent ha posat en marxa l’Escola de Psicologia Positiva que oferirà activitats i tallers periòdicament, amb l’objectiu que els veïns puguen formar-se d’una manera amena, i sense coneixements previs, respecte a diverses tècniques psicològiques, totes elles adreçades a millorar la qualitat de vida.

  Segons ha explicat Alfred Tortosa, regidor de l’àrea, les activitat seran independents unes d’altres, de manera que cada persona podrà apuntar-se a aquelles que li interessen, sense tindre el compromís de participar en tots els tallers de l’escola. Cada activitat estarà guiada per un professional especialitzat en la tècnica plantejada.

  La primera activitat que s’ha proposat en el marc de l’Escola de Psicologia Positiva és un taller per a treballar l’Eneagrama, i tindrà lloc el dissabte 22 de novembre a la Casa de la Cultura al llarg de tot el dia. L’eneagrama és una ferramenta mil·lenària que es basa en la teoria que existeixen 9 tipus bàsics de personalitat, i que saber quin és el tipus propi, ens pot ajudar a comprendre’ns i entendre’ns millors amb els altres. El taller es desenvoluparà de 9:30 a 14 h i de 16 a 20:30 h i serà impartit per l’especialista Alicia Santos Becerro. El curs té un cost de 25 euros, les places són limitades i cal formalitzar la inscripció a la Casa de la Cultura d’Agullent (96 2907472).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -