25/06/2022 - 15:01
IniciSocietatEl servei d'autobusos al cementiri estarà actiu durant quatre dies

El servei d’autobusos al cementiri estarà actiu durant quatre dies

Les regidories de Transports i Cementiri han informat sobre els dies en què es prestarà el servei especial d’autobusos al cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L’autobús que cobrirà la festivitat de Tots Sants a Ontinyent està previst que circuli, en servei especial, els dies 30 i 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre.

L’increment d’un dia en el servei es manté per a aquest 2011, “perquè els ciutadans disposen de més temps per anar a visitar els seus familiars morts i no es generen aglomeracions de vehicles particulars i les conseqüents retencions, com ha passat en altres ocasions”, indiquen Filiberto Tortosa i Maria Abad, responsables d’aquestes dues regidories.

Durant els dies 30 i 31 d’octubre, hi haurà eixides a les 10 i 10,30 hores del matí, ia les 15,30 i 16,30 hores de la vesprada, amb un horari de tornada a les 11,00 i a les 11,30 hores, i a les 17,00 i 18,00 hores. Per als dies 1 i 2 de novembre, els serveis segueixen sent els mateixos que en passats anys.

El dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, hi haurà set autobusos d’anada i altres tants de tornada a les següents hores: les anades una cada hora des de les 10 del matí fins a les 17 hores, a excepció de les 14,00 hores que no hi haurà servei, el servei de tornada cap a la ciutat està fixat a partir de les 10,40 h, i així successivament cada hora, fins a les 17,40 menys a les 14,40 hores, quan no hi haurà eixida d’autobús. El divendres dia 2 de novembre hi haurà un autobús d’anada a les 15,30 hores i un altre a les 16,00 hores, així com una única tornada a la ciutat la hora d’eixida de la qual coincidirà amb el final de la missa. Tots els autobusos tenen parada a Fonti-Tour, Rovira, Dos de Maig (tres parades), Coronació i Sant Remo.

Des de la regidoria de Transports es vol recordar a més que tots els dijous no festius, inclòs aquest dijous 27 d’octubre, hi ha un servei especial al cementiri a les 10 del matí i amb tornada a les 11,30 hores amb el mateix recorregut.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents