Agullent acull les vinyetes de l’argentina Raznovich

Hui té lloc el taller “Relacions afectives i igualtat de gènere per a joves i adolescents”

El llenguatge és la via que utilitzem per a expressar els nostres pensaments, la nostra cultura i els nostres valors. Per això és tant important que el llenguatge no siga sexista. Amb aquesta premisa aplega a Agullent l’exposició “No té nom . Una mostra gràfica promoguda pel Centre d’Estudis sobre la Dona de la Universitat d’Alacant, que en clau d’humor difon com  utilitzar un llenguatge que no oblide al 50% de la població.

L’exposició consta de 30 vinyetes dissenyades per l’artista Diana Raznovich, que d’una manera molt visual  intenta transmetre la idea que el llenguatge és un instrument fonamental per a la consecució de la igualtat real i efectiva entre dones i homes. La mostra s’ha instal·lat a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura d’Agullent i romandrà oberta fins el proper 26 de març. L’horari de visites és de 17 a 20:30h.

Esta exposició forma part del seguit d’activitats que durant tres setmanes s’estan desenvolupant a Agullent al voltant de la celebració del Dia de la Dona, sota l’impuls de les regidories de Benestar Social i Igualtat. Precisament aquesta vesprada, i dins d’aquest programació, es celebrarà un taller titulat “Relacions afectives i igualtat de gènere per a joves i adolescents”. Mitjançant la realització de diferents activitats i dinàmiques, la psicòloga Rosa Cerdà,  mostrarà com les relacions afectives adequades i positives són la millor manera de fomentar la igualtat i prevenir així la violència de gènere. Serà a les 18h a la Casa de la Cultura.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …