12/04/2024 - 14:16
Més

  Ontinyent arriba als 216 positius per la Covid-19

  Altres notícies

  Avui divendres la Conselleria de Sanitat ha tornat a fer públiques les dades per poblacions. Segons aquesta última actualització, el nombre de contagis a la comarca pareix haver reduït el nombre de positius, excepte a Ontinyent, que continua creixent.

  Benigànim, la primera població de la Vall d’Albaida que fou confinada, a hores d’ara es troba en la seua recta final del confinament, si en els pròxims dies no hi ha cap contradicció ja que el passat dimarts la Conselleria se Sanitat va decretar el confinament durant 7 dies més, i fins avui, acumula un total de 179 positius per PCR, 9 positius més des de l’anterior actualització del passat dimarts.

  En quan a Ontinyent, segons les dades de l’última actualització d’avui divendres, el nombre de positius per PCR’s acumulades és de 216, 9 casos més que des de l’última actualització del passat dimarts 15 de setembre. Aquestes xifres oficials per part de conselleria no reflexen l’augment de brots que durant aquesta setmana la mateixa ha anat informant durant el transcurs dels dies, els quals suposarien 32 positius nous.

  Així dimarts passat la Conselleria de Sanitat declarava 4 brots, amb un total de 22 cassos positius. L’endemà dimecres 16 de setembre es confirmaven altres dos brots amb un total de 8 casos positius. Ahir dijous 17 de setembre Conselleria informava d’altre brot amb 5 positius. Aquest ball de xifres no quadra amb les dades de Conselleria publicades avui divendres, corresponents a ahir dijous. Des de TVdigitalOntinyent hem contactat amb la Conselleria de Sanitat per esclarir aquesta diferència, però a hores d’ara no tenim cap resposta per la seua banda.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -