25/06/2022 - 12:28
IniciSalutL'Hospital d’Ontinyent habilita una unitat per a pacients que necessiten atenció integral...

L’Hospital d’Ontinyent habilita una unitat per a pacients que necessiten atenció integral no quirúrgica

L’Hospital d´Ontinyent habilitarà una unitat d’hospitalització per a atendre els i les pacients que necessiten atenció integral no quirúrgica a partir de l’1 de juliol i durant el període estival. El servei se situarà en la tercera planta del centre mèdic, que compta amb 16 llits.

La unitat atendrà patologies amb previsió d’alta hospitalària de curta duració. Per part seua, els pacients que precisen una assistència més prolongada seran atesos a l’hospital de Xàtiva.

La supervisió dels casos, en tot moment, serà a càrrec d’un/a mèdic internista, qui treballarà de manera coordinada amb el personal facultatiu d’urgències de l’Hospital d’Ontinyent que, si és necessari, comptarà amb reforços de l’Hospital de Xàtiva. D’aquesta manera, el departament de Xàtiva Ontinyent continuarà mantenint una atenció integral, especialitzada i de qualitat als pacients de Medicina Interna a través d’un programa de millora de les sinergies dels dos centres hospitalaris del departament durant aquest estiu.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents