GRAFCVA3869. VALENCIA, 07/04/2020.-La Generalitat Valenciana ha comenzado el reparto de la carga con material sanitario que ayer llegó en avión procedente de China con 506.00 mascarillas quirúrgicas,994.450 guantes,260.860 monos EPI y 60.000 gafas de protección ocular.

Generalitat inicia el repartiment del material sanitari traslladat en l’avió que va arribar aquest dilluns procedent de la Xina

La Generalitat ha iniciat a primera hora d’aquest dimarts el repartiment a hospitals i centres sociosanitaris de la Comunitat Valenciana del material traslladat en l’avió que va arribar aquest dilluns a l’aeroport de Manises procedent de la Xina.

Al llarg de tota la vesprada i la nit d’aquest dilluns, sis tràilers de gran tonatge van traslladar el material rebut. Els sis camions van realitzar un total de 16 viatges entre l’aeroport i el centre logístic en el qual s’està gestionant tot el material sanitari comprat per la Generalitat.

Una vegada rebut tot el material, es va iniciar el procés de repartiment tant als punts de distribució de Sanitat en les tres províncies, per a la seua remissió als hospitals, com a les residències de persones majors.

En el viatge d’aquest dilluns van arribar 65 tones de material sanitari, que abasten 635 metres cúbics i que inclouen la següent dotació: 506.800 màscares quirúrgiques, 994.450 guants, 216.860 equips de protecció individual (EPI) i 60.000 ulleres de protecció ocular.

La Generalitat, que continua treballant en nous vols del Pla Ruta de la Seda, ha gestionat fins a l’actualitat l’arribada del següent material procedent de quatre avions: 5,3 milions de màscares. 1,2 milions de guants, 231.000 micos EPI i 70.000 ulleres de protecció.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida mostren la seua satisfacció per la reobertura progressiva dels Centres d’Atenció Primària

La Conselleria de Sanitat, ha manifestat que ja s’ha iniciat el camí per a la …